planten omdat ze mooi zijn en omdat uw garnalen er in kunnen schuilen

Shrimpparadise streeft ernaar om een gevarieerd en bijzondere plantenverzameling aan te kunnen bieden aan alle garnalenliefhebbers. de aangeboden planten zijn allen zeer geschikt voor een garnalenaquarium. De planten zijn over het algemeen langzaam groeiend en weinig lichtbehoevend en zodoende ook makkelijk in onderhoud.

 

LET OP: de aangeboden planten zijn stekjes van eigen moederplanten. Wat aangeboden wordt is een wortelstok met een aantal stengeldelen / bladeren. 

Mossen zijn over het algemeen voldoende om een gaasje of steen met een oppervlakte van 10 x 10 cm mee te bedekken. Tenzij anders aangegeven.

 

Riccia Fluitans
Riccia Fluitans is een makkelijke en relatief snelgroeiend drijfplantje. Riccia Fluitans wordt in de volksmond ook wel watervorkje genoemd. Vanwege de karakteristieke vorkachtige vorm 'haken' de plantjes makkelijk in elkaar en kan zodoende e ... (meer lezen)
€ 0,95
Limnobium Laevigatum
Limnobium Laevigatum is een decoratieve drijfplant dat lange wortels ontwikkeld. De blaadjes zijn hartvormig en hebben een doorsneden van ca. 1 cm. De lange wortels vormen goede verstopmogelijkheden voor uw jongbroed. Het is een makkelijke d ... (meer lezen)
€ 3,95
Koraalmos (Riccardia Chamedryfolia)
Koraalmos is een zeer populaire mossoort dat de laatste jaren steeds vaker terug te vinden is in garnalenaquaria. Koraalmos is een langzaam groeiende soort dat een mooi gewelfd tapijt kan vormen. Zeer makkelijk in onderhoud en toepasbaar in ... (meer lezen)
€ 8,95
Javamos
Javamos is de makkelijkste en bekendste mossoort. Javamos is een snelgroeiende mossoort. Javamos heeft een 'dradige' verschijningsvorm en is een ideale mossoort voor in kweekbakken. Javamos biedt heel snel veel schuilmogelijkheden voor uw jo ... (meer lezen)
€ 3,95
Microsorum pteropus 'needle leaf'
Microsorum pteropus ‘needle leaf’ is een variant van de welbekende javavaren. Net als javavaren komt de ‘needle leaf’ van oorsprong uit Zuid-Oost Azië. Door zijn unieke smalle bladeren is het een van de meest populaire planten geworden in de ... (meer lezen)
€ 3,95 € 1,95
Kameroenmos (Plagiochilaceae sp.)
Kameroenmos is een relatief zeldzame mossoort in de aquariawereld. Sinds begin dit jaar kweekt shrimpparadise kameroenmos en sinds kort kunnen we het ook aanbieden in onze webshop. Kameroenmos komt van oorsprong uit kameroen, deze mos is ... (meer lezen)
€ 8,95
Levermos
Levermos is een van de makkelijkere soorten. Levermos is redelijk snelgroeiend vergeleken met de overige mossoorten. Het mos heeft een 'wierachtige' verschijningsvorm en heeft een donkergroene kleur. Levermos kan op steen of op hout gebonden ... (meer lezen)
€ 4,95
Bucephalandra 'Arrogant Blue'
De Arrogant Blue heeft frisgroene bladeren met her en der hele kleine blauwe stipjes. Met het blote oog is het nauwelijks waarneembaar maar het maakt deze plant wel extra bijzonder. De bladeren zijn ovaalvormig en middelmatig groot. (ca, 2 c ... (meer lezen)
€ 8,95 € 4,95
Fissidens Fontanus
Fissidens fontanus is een van de meest gewilde mossoorten. De frisgroene kleur en de fijne vertakkingen zorgen ervoor dat deze mos een blikvanger in uw aquarium is. 
€ 8,95
Microsorum pteropus 'Thors Hammer'
  Microsorum pteropus ‘Thors Hammer’ is een variant van de welbekende javavaren. De Thors Hammer is echter heel zeldzaam en echt een rariteit. De plant is vrij compact en de toppen van de bladeren zijn uniek van vorm. Deze plant doet ... (meer lezen)
€ 5,95 € 1,95
Bucephalandra 'mini black velvet'
Mini black velvet is een attractief plantje met mooie langwerpige bladen. Nieuwe groeischeuten zijn lichtgroen van kleur terwijl oudere bladeren een donkere (zwarte) schijn hebben. Dit plantje doet het heel goed in een garnalen aquarium, en ... (meer lezen)
€ 6,95
Bucephalandra 'Deep Purple'
Zoals de naam het al omschrijft heeft deze Bucephalandra een paarse schijn op het blad. De bladeren zijn ovaalvormig en middelmatig groot. (ca, 2 cm).  
€ 10,95
Callicostella Pancuras
Callicostella Pancuras is een zeldzame mossoort, echt een rariteit. Callicostella heeft een horizontale iets hangende groeivorm. Op de bodem vormt het een mooi groen tapijt. Deze mos hecht ook heel goed aan steen en hout. Echt een aanwinst v ... (meer lezen)
€ 8,95
distichophyllum sp
Distichophyllum sp is een zeldzame mossoort, echt een rariteit. Distichophyllum bestaat als het ware uit kleine houtige stengels. Heel mooi effect als het eenmaal goed groeit en vastgehecht is aan steen of hout. Deze mos hecht wel minder goe ... (meer lezen)
€ 9,95 € 6,95
Creeping mos
Creeping mos wordt zo genoemd omdat het een laagblijvende cq 'kruipende' groeivorm heeft. Creeping mos is een redelijk snelgroeiende mossoort. Creeping mos biedt heel snel veel schuilmogelijkheden voor uw jongbroed. Creeping mos kan op steen ... (meer lezen)
€ 6,95
Bucephalandra 'Mini coin black'
Donkerbladige bucepahalandra met kleine ovale bladeren. Dit is een kleine laagblijvende kruipende soort.   ... (meer lezen)
€ 9,95
Microsorum pteropus 'mini trident'
  Microsorum pteropus 'mini trident’ is het kleine broertje variant van de trident. De 'mini trident' is echter vrij zeldzaam en echt een rariteit. De plant is vrij compact en de bladeren zijn vrij kort en smal en op het einde vertakt ... (meer lezen)
€ 4,95 € 2,95
Anubias paxing
Anubias paxing is een mooie kleinblijvende anubiassoort met frisgroene langwerpige ovale bladeren. pH 5,5 – 7,5 temp. 18 – 27 graden   Briefpost: dit product kan goedkoop verzonden worden via briefpost (max. 200 gram) ... (meer lezen)
€ 5,95
Bucephalandra 'Catherinea'
Mooie frisgroene bucephalandra soort met langwerpige bladeren, middelgroot formaat.   
€ 6,95 € 4,95
Bucephalandra 'Kedagang round'
De Kedagang round heeft een frisgroene kleur. De bladeren zijn ovaalvormig en middelmatig groot. (ca, 2 cm).  
€ 6,95
Bucephalandra 'mini copper'
Een kleinbladige bucephalandra soort, met donkergroene frisse bladeren. Nieuw jong blad heeft een mooie bruin / koper achtige kleur.  
€ 6,95
Bolbitis Heudelotii
  Bolbitis Heudelotii komt van oorsprong uit West-Afrika en is een prachtige varen met transparante frisgroene bladeren.  De Bolbitis heudelotii wordt ook wel de waterglasvaren genoemd. De waterglasvaren is een ideale plant voor in ... (meer lezen)
€ 6,95 € 3,95
Anubias Nana
    Anubias Nana is een prachtige anubias soort. De plant heeft middelgrote bladeren en zijn frisgroen van kleur.  pH 5,5 – 7,5 temp. 18 – 27 graden   Briefpost: dit product kan goedkoop verzonden worden ... (meer lezen)
€ 6,95
Microsorum pteropus 'mini'
  Microsorum pteropus 'mini’ is het kleine broertje variant van de welbekende javavaren. De 'mini' is echter vrij zeldzaam en echt een rariteit. De plant is vrij compact en de bladeren zijn vrij kort en smal (5 - 10 cm lang) Deze plan ... (meer lezen)
€ 4,95
Bucephalandra 'Apple Leaf'
De Apple Leaf heeft frisgroene bladeren en zijn ovaal / rondvormig en middel groot. (ca, 3 cm). Een bijzondere frisse verschijning :-)    
€ 10,95
Salvinia Minima
Salvinia Minima is een relatief zeldame drijfplant dat maar zelden aangeboden wordt. Via fanatieke hobbykwekers hebben we deze bijzondere drijfplant kunnen bemachtigen. Reeds hebben we voldoende om deze mooie drijfplant ook in de webshop aan ... (meer lezen)
€ 3,95
Bucephalandra 'Brownie Helena'
De Brownie Helena heeft frisse donkergroene bladeren en zijn ovaalvormig middel groot. (ca, 3-4 cm). Een bijzondere verschijning in uw aquarium    
€ 6,95
Fissidens hououa
Fissidens hououa is een rariteit en niet in de handel verkrijgbaar. Deze soort is zeer langzaam groeiend. De stengels zijn circa 0,6 cm groot.  Het beste groeit deze fissidens op lavasteen.    Aangeboden wordt een setje van ... (meer lezen)
€ 8,95 € 4,95
Fissidens miroshaki
Fissidens miroshaki is een rariteit en niet in de handel verkrijgbaar. Deze soort is zeer langzaam groeiend. De stengels zijn circa 0,6 cm groot.  De blaadjes zijn vrij groot vergeleken met andere fissidens soorten. Mooie mossoort dat echt e ... (meer lezen)
€ 8,95
Bucephalandra 'Medusa'
De Medusa heeft frisgroene langwerpige bladeren en middel groot. (ca, 3 - 4  cm). Een bijzondere frisse verschijning vanwege zijn langwerpige bladeren.    
€ 6,95
Flame mos
Flame mos wordt zo genoemd vanwege zijn groeivorm, deze is recht omhoog met lange slierten. Flame mos is een redelijk snelgroeiende mossoort. Flame mos biedt heel snel veel schuilmogelijkheden voor uw jongbroed. Flame mos kan op steen of op ... (meer lezen)
€ 6,95
Microsorum pteropus 'windelov'
Microsorum pteropus ‘windelov’ is een kweekvorm van de welbekende javavaren. De windelov is ‘is een kweekvorm dat ontwikkeld is ion Denemarken door de Heer Holger Windelov. De bladeren zijn frisgroen, iets lichter van kleur dan de javavaren. ... (meer lezen)
€ 6,95
Fissidens splachnobroides
Fissidens splachnobroides is een rariteit en niet in de handel verkrijgbaar. Deze soort is zeer langzaam groeiend. De stengels zijn circa 0,8 cm groot.  Het beste groeit deze fissidens op lavasteen.    Aangeboden wordt een s ... (meer lezen)
€ 8,95
Bolbitis Thailand
  Bolbitis Thailand is een zeldzame bolbitis soort die in Nederland vooralsnog onbekend is. Het is een langzaam groeiende bolbitis met mooie fris groene steeltjes met fijne blaadjes. Hoogte is circa 4 cm. Aangeboden wordt een r ... (meer lezen)
€ 12,95
Bucephalandra 'Sintang'
De Sintang is een middelgrote buce soort. De bladeren zijn langwerpig met een mooie paarsrode kleur met zilverkleurige stippen. Een echte blikvanger in uw aquarium  
€ 10,95
Bucephalandra 'Silat Hulu'
De Silat Hulu heeft frisse groene bladeren en zijn ovaalvormig middel groot. (ca, 4 cm). Een bijzondere verschijning in uw aquarium.    
€ 6,95
Bolbitis Mini
  Bolbitis Mini is een kleine variant van de Heudeloti. Qua groeivorm is deze zeer gelijkend, alleen blijft deze een stuk kleiner wat de 'mini' weer zeer geschikt maakt voor een nano aquarium. De hoogte is circa 8 cm.  Deze pla ... (meer lezen)
€ 9,95
Bucephalandra 'Melody'
  Melody heeft vrij grote ovaalvormige bladeren die paars / groen van kleur zijn. De bladeren worden zo een 4 cm lang en 1- 1,5 cm breed. De melody behoort tot de middelgrote bucephalandra soorten. Een mooie attractieve plant die snel ... (meer lezen)
€ 8,95
Bucephalandra 'Broad wavy'
De Broad wavy is een middelgrote buce soort. De bladeren zijn langwerpig met een fris groene kleur met zilverkleurige stippen. Een echte blikvanger in uw aquarium  
€ 9,95