garnalen kweken · 04. oktober 2020
Het kweken van caridina garnalen lijkt moeilijker dan dat het is. In deze blog leggen we uit wat er allemaal komt kijken bij het houden en kweken van caridina garnalen.
17. mei 2017
In deze blog komen alle nieuwe en bestaande planten die Shrimpparadise in zijn bakken heeft staan. Tegenwoordig worden er steeds meer bijzondere en zeldzame planten aangeboden op het internet. Deze planten zijn over het algemeen niet of lastig te verkrijgen in de aquariumzaken vanwege het feit dat het traaggroeiers zijn en voor beginnende aquarianen niet echt geschikt zijn. Deze blog zal langzaam uitgroeien tot een kleine database van bijzondere voor garnalenbakjes geschikte planten. Het zijn...
07. mei 2017
In this blog you can find how to setup shrimptank for caridina's. Step by step is explained what to do and what to use.
06. mei 2017
In deze blog wordt beschreven hoe een aquarium het beste opgestart kan worden voor caridina garnalen. In deze post wordt stap voor stap beschreven welke handeling je moet verrichten en met welke producten. Er wordt gebruik gemaakt van een pH-verlagende bodem en de producten (bacterieculturen en waterverbeteraars) van VinFish. Er wordt gewerkt met Osmose. Producten zijn ook prima voor een aquarium met normaal leidingwater en een neutrale bodem.