heryee

Garnalenvoer voor succesvol kweken van garnalen
producten ten behoeve van kweken en houden van garnalen

HERYEE Biotech uit Taiwan is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van garnalenvoer. Heryee heeft een voerlijn speciaal ontwikkeld voor caridina en neocaridina garnalen. En er is een voerlijn ontwikkeld voor sulawesi garnalen.

 

Dit garnalenvoer is ontwikkeld om een optimale groei en ontwikkeling van de garnalen te verkrijgen. Het voer bestaat o.a. uit spirulina, astaxantine en speciaal ontwikkelde enzymen.

Xun Yi Zhuang (500 gram compleet voer)
Xun Yi Zhuang is een voer dat volledig in de dagelijkse behoefte voorziet van uw caridina en neocaridina garnalen. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine. Dit voer zit boordevol proteinen, enzymen, vitaminen en aminoz ... (meer lezen)
€ 59,50
Xun Yi Zhuang (20 gram compleet voer)
Xun Yi Zhuang is een voer dat volledig in de dagelijkse behoefte voorziet van uw caridina en neocaridina garnalen. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine. Dit voer zit boordevol proteinen, enzymen, vitaminen en aminoz ... (meer lezen)
€ 10,95
Xun Yi Xian (25 gram vegetable voer)
Xun Yi Xian is een voer dat volledig in de dagelijkse behoefte voorziet van uw caridina en neocaridina garnalen. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine en bevat verder alleen plantaardige producten. Het eiwit en vetge ... (meer lezen)
€ 9,85
Xun Yi Cun (40 gram baby garnalenvoer)
Xun Yi CUN is een voer dat speciaal ontwikkeld is voor babygarnalen en vrouwtjes met eitjes. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine. Door de toevoeging van een gefermenteerd medium tijdens het productieproces is het v ... (meer lezen)
€ 19,95
Su Yi Zhuang (20 gram compleet voer sulawesi)
Su Yi Zhuang is een voer dat volledig in de dagelijkse behoefte voorziet van uw sulawesi garnalen. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine. Dit voer zit boordevol proteinen, enzymen, vitaminen en aminozuren. Door de to ... (meer lezen)
€ 10,95
Su Yi Xian (25 gram vegatable voer sulawesi)
Su Yi Xian is een voer dat volledig in de dagelijkse behoefte voorziet van uw sulawesi garnalen. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine en bevat verder alleen plantaardige producten. Het eiwit en vetgehalte is lager d ... (meer lezen)
€ 9,85
Su Yi Cun (40 gram baby garnalenvoer sulawesi)
Su Yi Cun is een voer dat speciaal ontwikkeld is voor babygarnalen en vrouwtjes met eitjes. Dit voer is rijk aan spirulina, chlorella, kelp en astaxantine. Door de toevoeging van een gefermenteerd medium tijdens het productieproces is het vo ... (meer lezen)
€ 19,95
Combideal sulawesi
  Dit productset bestaat uit de 3 voedervormen voor Sulawesi garnalen aangevuld met de bacteriën. Zie onderstaand voor een opsomming.   Su Yi Zhuang 20 gram compleet voer Su Yi Xian 25 gram vegetable voer Su Yi ... (meer lezen)
€ 55,25
Combideal caridina / neo caridina
  Dit productset bestaat uit de 3 voedervormen voor caridina / neo caridina aangevuld met de bacteriën. Zie onderstaand voor een opsomming.   Xun Yi Zhuang 20 gram compleet voer Xun Yi Xian 25 gram vegetable voer ... (meer lezen)
€ 55,25