ada mineralen en bacterien

ADA heeft additieven ontwikkeld om een gezond biologisch en ecologisch evenwicht in uw aquarium te bevorderen. De additieven kunnen tijdens de opstart aan de bodem toegevoegd worden maar kunnen ook aan een reeds ‘ingedraaid’ aquarium toegevoegd worden. De additieven houden de biologische en ecologische omstandigheden in het substraat en filter in een goede conditie en bevorderen zo de groei en ontwikkeling van nuttige bacteriën en micro-organismen. Plantenwortels kunnen zich hierdoor optimaal ontwikkelen en voedingsstoffen worden volledig opgenomen. De helderheid van het aquariumwater zal verbeteren en biologische en ecologische processen zullen zich optimaliseren.

ADA Clear Super
    ADA Clear Super verbetert de waterkwaliteit en bevordert de groei van nuttige bacteriën in het filter en aquariumbodem. Clear Super bestaat uit fijngemalen actief kool gemengd met nutriënten die de groei van bacteriën stimu ... (meer lezen)
€ 24,90 € 9,90
ADA Tourmaline BC
TOURMALINE BC   Tourmaline BC van ADA heeft een bijzondere samenstelling van elementen die het water verrijken. Deze elementen zijn een samenstelling van magnesium, lithium, boor, natrium ijzer en aluminium. De ... (meer lezen)
€ 24,90 € 9,90
ADA Bacter Ball (18 stuks)
BACTER BALL  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.   De bacterieculturen en micro-organismen verbeteren de biologis ... (meer lezen)
€ 14,90 € 9,90