Uitgebalanceerd voer voor uw garnalen

De laatste jaren zijn er steeds meer verschillende merken garnalenvoeders op de markt gekomen. Tegenwoordig is het voer dat aangeboden wordt steeds beter uitgebalanceerd. Er zijn meer toevoegingen zoals enzymen, mineralen en vitaminen voorradig dat in verschillende verhoudingen aan het voer wordt toegevoegd. Deze producten kunt u extra voeren naast een complete voeding.

Garnalen kunnen het best om de dag met kleine hoeveelheden gevoerd worden. Indien er veel nakweek rondzwemt is het verstandig om ook een beetje (fijn) granulaat te voeren.

De volgende merken hebben we in ons assortiment: EBI Pro, Natural Algae, Shrimps Forever, Biomax en Blizzard

 

 

Natural-Algae Complete
Natural Algae complete is een compleet totaalvoer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. 50% van dit voer bestaat uit zoetwateralgen, deze zijn aangevuld met spinazie 10%, broccoli 10%, daphnia 10%, paardebloem 10% en moerbeib ... (meer lezen)
€ 9,95
Blizzard Shrimp Food (40 gram)
Blizzard Shrimp Food   Blizzard Shrimp Food is handgemaakt en bestaat uit natuurlijke plantaardige producten.  Blizzard Shrimpfood voorziet uw garnalen van de nodige nutrienten voor een gezonde en optimale groei. Tevens ... (meer lezen)
vanaf € 14,70
Natural-Algae Daphnia
Natural Algae Daphnia is een voer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. 50% van dit voer bestaat uit zoetwateralgen, en 50% uit daphnia / watervlo. Door de toevoeging van daphnia voorziet u uw garnalen van extra chitine en ei ... (meer lezen)
€ 9,95
Teraa Tots (Baby garnalen voer) 10 gram
Teraa Tots is een voer dat speciaal is ontwikkeld voor baby garnalen. Voor een gezonde groei en probleemloze verschaling. Teraa Tots is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden ... (meer lezen)
€ 3,95
Ebi Pro Basic
Ebi Pro Basic   Perfect afgestemd, volwaardige garnalenvoerder zonder kunstmatige additieven. Versterkt het immuunsysteem en is rijk aan aminozuren, natuurlijke vitaminen en mineralen. Bevordert de gezondheid, groei, kleur e ... (meer lezen)
€ 7,90
Shrimp lolly groente/alg
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje voer dat bestaat uit algen en verschillende groentes. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten o ... (meer lezen)
€ 6,95
Natural-Algae 100% algae sticks
Natural Algae is een voer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. Dit voer bestaat volledig uit biologisch in Nederland gekweekte zoetwateralgen.  De algen zitten boordevol enzymen, vitaminen, en aminozuren. Shrimpparadi ... (meer lezen)
€ 9,95
Natural-Algae 100% algae powder
Natural Algae is een voer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. Dit voer bestaat volledig uit biologisch in Nederland gekweekte zoetwateralgen.  De algen zitten boordevol enzymen, vitaminen, en aminozuren. Shrimpparadi ... (meer lezen)
€ 9,95
Teraa Rang (kleurintensiteit verbetering) 10 gram
Teraa Rang bevordert de natuurlijke kleurintensiteit van uw garnalen. Ter Rang bevat natuurlijke kleur verbeteraars zoals astaxanthine, beta caroteen en lutein. Bevordert eveneens de vitaliteit van uw garnalen.    Briefpost: Di ... (meer lezen)
€ 3,95
Ebi Pro 5 in 1
Ebi Pro 5 in 1   Gevarieerde voeding bevordert de gezondheid, kleuren, vitaliteit en de kweek van garnalen. Veel garnalenhouders kennen het probleem, met een potje voer kunnen ze 2 jaar vooruit maar voor die tijd is het al o ... (meer lezen)
€ 9,90
Biomax 2 (50 gram)
  Biomax junior maat 2   Biomax junior zijn fijne sticks met een grootte van 0,8 mm. Het is ideaal voer voor jonge garnalen die de strijd om voedsel met volwassen garnalen nog niet kunnen winnen. De ingrediënt-rijke en e ... (meer lezen)
€ 8,90
Biomax Polytase (50 gram)
   Genchem Polytase Verhoogt het overlevingspercentage van pasgeboren garnalen Vermindert het gehalte aan ammoniak en nitriet en verbetert de waterkwaliteit     Polytase verster ... (meer lezen)
€ 14,90
Biomax Aminovita-P (50 gram)
 Aminovita-P    Aminovita-P werd ontwikkeld in samenwerking met Japanse Crystal Red kwekers.  Het is verrijkt met 12 vitaminen en 17 verschillende aminozuren en enzymen. Het is een nieuw en verbeterd voedingsuplement. Het sp ... (meer lezen)
€ 9,90
Natural-Algae 100% algae granule
Natural Algae is een voer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. Dit voer bestaat volledig uit biologisch in Nederland gekweekte zoetwateralgen.  De algen zitten boordevol enzymen, vitaminen, en aminozuren. Shrimpparadi ... (meer lezen)
€ 9,95
Shrimp lolly mineralen
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje mineralen (voornamelijk klei). De minieralen worden in kleine hoeveelheden door de garnalen opgenomen. De minerale ... (meer lezen)
€ 7,50
Biomax White Pellet (50 gram)
Biomax White Pellet Vermindert pigmentverlies Voorkomt vervellingsproblemen Biomax white pellet is ontwikkeld in samenwerking met Japanse crystal red kwekers. Het voorziet de garnalen van calcium, e ... (meer lezen)
€ 9,90
Biomax Astaxanthine (50 gram)
Astaxanthine Belangrijke pigment verbetering Bevordert de eiproductie Voorkomt ziekten op garnaleneitjes en is een natuurlijke kleurstof die behoort tot de klasse van de carotenoïden ... (meer lezen)
€ 18,90 € 14,95
Biomax Biozyme (50 gram)
Biomax Biozyme: zeer populair onder garnalenkwekers! Deze populariteit heeft natuurlijk een reden. Meerdere kwekers hebben ondervonden dat er veel meer babygarnalen opgroeien wanneer Biomax Biozyme wordt gevoerd. Een nog beter effect ... (meer lezen)
€ 10,90
Shrimp lolly Bee pollen
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje bijenpollen. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een satéprikker.   De gar ... (meer lezen)
€ 7,95
Carna Shrimpfood (eiwitrijk garnalenvoer) 10 gram
Teraa Protein Food Carne is een eiwitrijk voer voor garnalen. Teraa Protein Food Carne voorkomt problemen bij de verschaling en helpt bij de ontwikkeling van de eitjes.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worden via ... (meer lezen)
€ 4,75
Shrimp lolly spinach
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje voer dat bestaat uit spinazie en verschillende groentes. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënte ... (meer lezen)
€ 7,50
Biomax 1 (50 gram)
Biomax Baby maat 1 Biomax baby voeder is speciaal ontwikkeld om jonge pasgeboren garnalen gezond en levenslustig op te laten groeien. Het is een fijn voeder met een grootte van 250 tot 595 μ. Vooral in de eerste levensweken is het van ... (meer lezen)
€ 8,90
Teraa Hara Shrimpfood (10 gram)
Teraa Veg Food Hara is een plantaardig voer voor garnalen. Zinkende pellet die geschikt is als hoofdvoeding. Teraa Veg Food Hara is gemaakt van 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten.   Briefpost: Dit product kan goedkoop ... (meer lezen)
€ 3,60
Biomax 3 (50 gram)
Biomax volwassen maat 3   Biomax maat 3 is ideaal voerdergranulaat voor volwassen garnalen en andere ongewervelden. Het granulaat heeft een grootte van 1,8 mm en is zeer geschikt voor de verdere ontwikkeling van volwassen diere ... (meer lezen)
€ 8,90
Natural-Algae Bee pollen
Natural Algae bee pollen is een aanvullende voeding dat uw garnalen voorziet van extra vitaminen, eiwitten en aminozuren. De aanwezige vitaminen mineralen, eiwitten en aminozuren ondersteunen uw garnalen in de groei. Bee pollen zijn dan ook ... (meer lezen)
€ 9,95
EBI Pro Pudding
Ebi Pro Pudding Evenwichtig, volledig garnalenvoeder in pastavorm met 100% natuurlijke ingrediënten. Ebi Pro Pudding garandeert een biologisch gebalanceerde voeding van garnalen en bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, eiwitten ... (meer lezen)
€ 7,90
Teraa Artemia Candy (20 gram)
Teraa Artemia Candy is een snack voor garnalen. De zinkende korrels zijn gemaakt van de schil van biologische sojaboon met voedingsrijke Artemia en Daphnia. 100% natuurlijk!   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worde ... (meer lezen)
€ 3,95
EBI Pro Mulberry
Ebi Pro Pudding Mulberry sticks bevatten naast flavonoïden een groot aantal gemakkelijk opneembare mineralen, vitamines en sporenelementen. Deze fyto-chemicaliën zijn antibacterieel, antiviraal en hebben zodoende een zeer positief eff ... (meer lezen)
€ 6,90
EBI Pro Snowflake
Ebi Pro Snowflakes Onweerstaanbaar aanvullend diervoeder met 100% biologische sojazemelen. Aziatische garnalenkwekers gebruiken het al jaren met veel succes. EBI Pro Snow Flakes bestaan uit sticks die snel uiteen vallen in kleine v ... (meer lezen)
€ 6,90
EBI Pro Mineral
EBI Pro Mineral Ebi Pro Mineral is rijk aan calcium en mineralen. Ondersteunt de celstructuur en helpt de garnalen bij het vervellen. Bevordert in bijzonder het witaandeel van garnalen. Het voer bestaat uit een harde kern die langzaam ... (meer lezen)
€ 7,90
EBI Pro Vital
Ebi Pro Vital Medicinale planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt: Ze versterken het immuunsysteem en voorkomen ziekten. De pure kracht van de natuur!   EBI Pro Vital bevat meer dan 60 verschillende alpen ... (meer lezen)
€ 7,90
EBI Pro Sulawesi
Ebi Pro Sulawesi Sulawesi garnalen zijn zeer gevoelig voor vervuiling en aanwezigheid van ziektekiemen in het water. Dit voer is speciaal ontwikkeld zodat het minder belastend is voor de waterkwaliteit. Het voer is een stofvoer dat zi ... (meer lezen)
€ 7,90
Ebi Pro Basic 250 gram
Ebi Pro Basic   Perfect afgestemd, volwaardige garnalenvoerder zonder kunstmatige additieven. Versterkt het immuunsysteem en is rijk aan aminozuren, natuurlijke vitaminen en mineralen. Bevordert de gezondheid, groei, kleur e ... (meer lezen)
€ 35,90
EBI Pro Protein
Ebi Pro Protein  Vrouwtjes garnalen met eitjes gebruiken veel energie doordat ze hun eitjes continu heen en weer schudden om ze goed te voorzien van zuurstof. Ebi pro protein is een krachtige voeding die energie levert voor groei en e ... (meer lezen)
€ 7,90
Teraa Crusta bites (kreeftenvoer) 20 gram
Teraa Crusta Bites is een voer voor rivierkreeften. Crusta bites voorziet de kreeften van evenwichtige voeding om de groei te bevorderen en de kleuring en spijsvertering te verbeteren.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verz ... (meer lezen)
€ 3,60