Drijfplanten

Drijfplanten in uw aquarium zijn heel decoratief. Ze bieden verstopplaatsen voor jonge vissen en garnalen. Voor in het aquarium zijn er diverse soorten beschikbaar. De door shrimpparadise aangeboden drijfplanten zijn 'eigen' kweek en dus geschikt voor in uw aquarium. Vrij van gifstoffen, wel kan er incidenteel een slakje in zitten.

Limnobium Laevigatum
Limnobium Laevigatum is een decoratieve drijfplant dat lange wortels ontwikkeld. De blaadjes zijn hartvormig en hebben een doorsneden van ca. 1 cm. De lange wortels vormen goede verstopmogelijkheden voor uw jongbroed. Het is een makkelijke d ... (meer lezen)
€ 2,95
Salvinia Minima
Salvinia Minima is een relatief zeldame drijfplant dat maar zelden aangeboden wordt. Via fanatieke hobbykwekers hebben we deze bijzondere drijfplant kunnen bemachtigen. Reeds hebben we voldoende om deze mooie drijfplant ook in de webshop aan ... (meer lezen)
€ 1,45
Riccia (gewoon watervorkje)
Riccia is een geweldige drijfplant dat veel voedingsstoffen uit het aquarium verwijderd. Verder biedt riccia ook veel schuilmogelijkheden voor jonge garnalen.  Het is een makkelijke drijfplant dat in elk aquarium gehouden kan worden. ... (meer lezen)
€ 2,95