anubias

Anubiassen zijn prachtige blikvangers voor in het aquarium. Deze planten groeien op hout of steen en kunnen absoluut niet in de bodem geplant worden. Momenteel hebben we nog maar een klein assortiment, maar onze intentie is om er in de toekomst een flink aantal te kunnen aanbieden. Aangeboden wordt een stek van een moederplant. Bent u in het bezit van een soort en kunt u een stekje missen dan houden we ons aanbevolen. 

Anubias Nana
    Anubias Nana is een prachtige anubias soort. De plant heeft middelgrote bladeren en zijn frisgroen van kleur.  pH 5,5 – 7,5 temp. 18 – 27 graden   Briefpost: dit product kan goedkoop verzonden worden ... (meer lezen)
€ 6,95
Anubias paxing
Anubias paxing is een mooie kleinblijvende anubiassoort met frisgroene langwerpige ovale bladeren. pH 5,5 – 7,5 temp. 18 – 27 graden   Briefpost: dit product kan goedkoop verzonden worden via briefpost (max. 200 gram) ... (meer lezen)
€ 7,95
Anubias bonsai
Anubias bonsai is een mooie klein blijvende anubiassoort met ronde / ovale bladeren. De groei is zeer compact en ook vrij traag. De bonsai heeft een frisgroene kleur en kan mooi als blikvanger op de voorgrond dienen. Anubiassen groeien op ho ... (meer lezen)
€ 2,95
Anubias pangolino
Anubias pangolino is een mooie klein blijvende anubiassoort met spitse, smalle blaadjes. De groei is zeer compact en ook vrij traag. De pangolino heeft een frisgroene kleur en kan mooi als blikvanger op de voorgrond dienen. Anubiassen groeie ... (meer lezen)
€ 7,95