pH verlagende bodem, vooral van belang voor caridina garnalen

Ph verlagende bodems zijn onmisbaar bij de kweek van caridina's (taiwan bee, pinto, crystal red / black). De meeste caridina garnalen gedijen het beste bij een lage pH en een lage hardheid. Een pH waarde van 5,7 - 6,2 en een kh van 0-1 is ideaal. De bodems die aangeboden worden door Shrimpparadise zijn uitvoerig getest en goed bevonden. Het meeste ideaal is om caridina's te houden en kweken op een pH verlagende bodem met osmosewater aangehard tot ca 200 microsiemens geleidbaarheid met gh+ (bij voorkeur Saltyshrimp). Voor informatie over osmosewater, geleidbaarheid verwijs ik u graag naar onze informatieve website (garnalenparadijs.nl).

Ada amazonia soil 9 liter
ADA amazonia soil ADA amazonia soil is een actieve bodemgrond, deze is gemaakt van diverse soorten grond en klei. ADA amazonia soil is speciaal ontwikkeld voor aquaria en stabiliseert de pH op een natuurlijke wijze. De pH stabiliseert ... (meer lezen)
€ 38,90
Ada amazonia soil powder 3 liter
Ada amazonia soil powder Ada amazonia soil powder is een actieve bodemgrond, deze is gemaakt van diverse soorten grond en klei. Powder heeft een fijnere korrelstructuur dan Ada amazonia. Powder is ideaal om als toplaag te gebruiken. A ... (meer lezen)
€ 27,90 € 19,90