pH verlagende bodem, vooral van belang voor caridina garnalen

Ph verlagende bodems zijn onmisbaar bij de kweek van caridina's (taiwan bee, pinto, crystal red / black). De meeste caridina garnalen gedijen het beste bij een lage pH en een lage hardheid. Een pH waarde van 5,7 - 6,2 en een kh van 0-1 is ideaal. De bodems die aangeboden worden door Shrimpparadise zijn uitvoerig getest en goed bevonden. Het meeste ideaal is om caridina's te houden en kweken op een pH verlagende bodem met osmosewater aangehard tot ca 200 microsiemens geleidbaarheid met gh+ (bij voorkeur Saltyshrimp). Voor informatie over osmosewater, geleidbaarheid verwijs ik u graag naar onze informatieve website (garnalenparadijs.nl).

Aqua Soil Amazonia light 9 liter
Aqua Soil Amazonia light Aqua Soil Amazonia light bevat een fractie minder micro en macronutrienten en humuszuren dan Aqua Soil Amazonia. Deze bodem hoeft dan ook minder lang in te draaien (ca 4-6 weken) dan de Aqua Soil Amazonia (8 w ... (meer lezen)
€ 37,90 € 19,90
Aqua Soil Amazonia II
Aqua Soil Amazonia II Aqua Soil Amazonia II is de opvolger van Aqua Soil Amazonia. Het betreft nagenoeg dezelfde bodem met dezelfde werking. Amazonia II heeft een iets kleinere korrel en bevat iets minder stikstof. De indraaitijd is d ... (meer lezen)
€ 37,90
Aqua Soil Amazonia powder
Aqua Soil Amazonia powder Aqua Soil Amazonia is een van populairste bodems bij aquascapers en garnalenhouders. De Aqua Soil Amazonia bodems zijn voedselrijk en humeus.   Aqua Soil Amazonia Powder heeft een fijne structuur wa ... (meer lezen)
€ 16,90 vanaf € 12,90
Aqua Soil Amazonia light powder
Aqua Soil Amazonia light powder Aqua Soil Amazonia light bevat een fractie minder micro en macronutrienten en humuszuren dan Aqua Soil Amazonia. Deze bodem hoeft dan ook minder lang in te draaien (ca 4-6 weken) dan de Aqua Soil Amazon ... (meer lezen)
€ 54,90 € 34,90
Glasgarten Environment Soil 9 liter
Glasgarten Environment Soil GlasGarten environment soil is een actieve bodemgrond, deze is gemaakt van diverse soorten grond en klei. Environment soil is speciaal ontwikkeld voor aquaria en stabiliseert de pH op een natuurlijke wijze. ... (meer lezen)
€ 31,95