mineralen en bacteria, voor 'lekker in hun vel zittende' garnalen

Tegenwoordig is er dankzij het vele onderzoek dat is uitgevoerd door hobbyisten en professionals veel bekend over de behoeften van garnalen. Voornamelijk halen garnalen het meeste dat ze nodig hebben uit het voer dat ze eten, echter is het wel van belang om hun dieet af en toe aan te vullen met mineralen, vitaminen en enzymen. Shrimpparadise voert haar garnalen 1 maal per week een mix van onderstaande producten. De garnalen hebben er zichtbaar profijt van.

ADA Clear Super
    ADA Clear Super verbetert de waterkwaliteit en bevordert de groei van nuttige bacteriën in het filter en aquariumbodem. Clear Super bestaat uit fijngemalen actief kool gemengd met nutriënten die de groei van bacteriën stimu ... (meer lezen)
€ 24,90 € 9,90
ADA Bacter Ball (18 stuks)
BACTER BALL  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.   De bacterieculturen en micro-organismen verbeteren de biologis ... (meer lezen)
€ 14,90 € 9,90
ADA Tourmaline BC
TOURMALINE BC   Tourmaline BC van ADA heeft een bijzondere samenstelling van elementen die het water verrijken. Deze elementen zijn een samenstelling van magnesium, lithium, boor, natrium ijzer en aluminium. De ... (meer lezen)
€ 24,90 € 9,90