mineralen en bacteria, voor 'lekker in hun vel zittende' garnalen

Tegenwoordig is er dankzij het vele onderzoek dat is uitgevoerd door hobbyisten en professionals veel bekend over de behoeften van garnalen. Voornamelijk halen garnalen het meeste dat ze nodig hebben uit het voer dat ze eten, echter is het wel van belang om hun dieet af en toe aan te vullen met mineralen, vitaminen en enzymen. Shrimpparadise voert haar garnalen 1 maal per week een mix van onderstaande producten. De garnalen hebben er zichtbaar profijt van.

Storm Nitrifying Bacteria (250 ml)
Storm Bacteria (250 ml)    Storm Nitrifying Bacteria bestaan uit OYK bacteriën (Bacillus sp. groep) en toegevoegde vitaminen. Deze bacteriën zorgen voor een optimaal nitrificatie-systeem in uw aquaria. Voor een optimale garnale ... (meer lezen)
€ 17,25
Storm Activator (250 ml)
Storm Activator (250 ml)    Storm Activator bevat natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het nitrificatieproces in uw aquaria. Storm Activator zorgt voor een optimale groei en ontwikkeling van de nitrificerende bacteriën. De o ... (meer lezen)
€ 17,25
KU germ and barley tea bags
KU  germ and barley tea bags   1 theeazkje met barley en 1 theezakje met KU germ bacteriën voor de opstart van een garnalenbak volgens de VIN methode. Voor een complete en duidelijke uitleg klik hier.    1 tea bag ... (meer lezen)
€ 13,95
Bee Shrimp mineral GH+
Bee shrimp mineral GH+   Bee - Shrimp Mineral GH + is speciaal ontwikkeld voor het houden en kweken van bijen- (bijvoorbeeld Crystal red/ black en Taiwan bee, pinto’s,  nanashi e.d.), hommel- en tijgergarnalen. Het mineral ... (meer lezen)
vanaf € 11,90
Storm Ecological Bacteria Group (35 gram)
Storm Ecological Bacteria Group   Storm Ecological Bacteria bestaan uit OYK bacterien. Dit zijn voornamelijk bacteriën uit de Bacilus sp. groep. Deze bacteriën zorgen voor de omzetting van afbraakproducten naar minder schadelij ... (meer lezen)
vanaf € 19,65
Complete VIN line
Complete VIN line to cycle and maintain your shrimptank   De complete set VIN producten om een garnalenbak op te starten en te onderhouden. Volg de methode die door Ching Tung Vin Tsay is ontworpen om een garnalenbak op een nat ... (meer lezen)
€ 98,05 € 86,10
Storm GH Regulator (500 ml)
Storm GH Regulator (500 ml)    Storm GH Regulator verhoogt alleen de GH, de KH blijft gelijk en zodoende zal de pH niet beinvloedt worden door het gebruik van Storm GH Regulator. Storm GH Regulator is bijzonder geschikt voor ... (meer lezen)
€ 17,25
Biomax Polytase (50 gram)
   Genchem Polytase Verhoogt het overlevingspercentage van pasgeboren garnalen Vermindert het gehalte aan ammoniak en nitriet en verbetert de waterkwaliteit     Polytase verster ... (meer lezen)
€ 14,90
KU Barley Straw Bacteria (50 gram)
KU Barley Straw bacteria (50 gram)    KU Barley Straw Bacteria wordt al jaren lang in Taiwan gebruikt. Barley Straw bacterien zijn zeer efficiente bacterien. Professionele garnalenkwekers in Taiwan gebruiken dit product op grot ... (meer lezen)
€ 50,00
Biomax Eikoso Mulitvitamin (50 gram)
Multivitamine Eikoso   Ondersteunt het groeiproces Verbetert de natuurlijke vitaliteit van garnalen Verhoogt de weerstand tegen ziekten   Eikose is een multi-vitamin ... (meer lezen)
€ 8,90
ADA Bacter 100
BACTER 100   Bacter 100 bevat een grote hoeveelheid (>100) soorten bacteriën en micro-organismen. Deze zijn van groot belang en dragen bij aan een stabiel biologisch evenwicht in het aquarium. Te gebruiken bij de opstart en bij ... (meer lezen)
€ 24,90
ADA Clear Super
    ADA Clear Super verbetert de waterkwaliteit en bevordert de groei van nuttige bacteriën in het filter en aquariumbodem. Clear Super bestaat uit fijngemalen actief kool gemengd met nutriënten die de groei van bacteriën stimu ... (meer lezen)
€ 24,90
ADA Bacter Ball (18 stuks)
BACTER BALL  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.   De bacterieculturen en micro-organismen verbeteren de biologische en e ... (meer lezen)
€ 24,90
ADA Tourmaline BC
TOURMALINE BC   Tourmaline BC van ADA heeft een bijzondere samenstelling van elementen die het water verrijken. Deze elementen zijn een samenstelling van magnesium, lithium, boor, natrium ijzer en aluminium. De vri ... (meer lezen)
€ 24,90