planten op steen

De planten op steen betreffen moederplanten. De moederplanten zijn meestal al enkele jaren oud, de planten zijn vastgegroeid aan een lavasteen.

De aangeboden planten zijn vergroeid met een brok lavasteen. Het betreffen geen planten die vastgelijmd of vastgebonden op een steen zijn.

 

 

Bucephalandra 'Gajah mada' op steen (moederplant)
De Gajah Mada is een hele bijzondere soort die langzaam groeit. Qua grootte is het een van de grootste soorten. De Gajah Mada groeit recht omhoog en kan een lengte van 30 cm bereiken. De bladeren worden circa 5-7 cm lang en 2-3 cm breed. De ... (meer lezen)
€ 34,95
Bucephalandra 'Sakura pink' op steen (moederplant)
De Sakura Pink is een diamantje in het aquarium. De Sakura Pink behoort tot de grotere soorten. In totaal kan deze wel 15 cm lang worden. Het blad is echter heel bijzonder, de bovenkant is groen met een tintje roze, de onderkant is roze van ... (meer lezen)
€ 29,95
Bucephalandra 'Theia Blue green' op steen (moederp
De Theia blue green is een hele mooie bijzondere bucephalandra soort. Heel langzaam groeiend vergeleken met andere soorten maar wel heel erg mooi van kleur. Het blad is blauw / groen van kleur en het blad is ovaal vormig. De bladeren worden ... (meer lezen)
€ 34,95