Bee shrimp mineral salt GH+

SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+

 

Bee Shrimp Mineral GH+ verhoogt de GH waarde in het aquarium en is speciaal ontworpen voor het houden en kweken van caridina garnalen. Het verhoogt de totale hardheid (° dH), zodat met name de garnalen uit een habitat met zacht water kunnen worden voorzien van water met de optimale waterwaarden.

Bee Shrimp Mineral GH+ bevat alle essentiële mineralen en sporenelementen voor een goeie gezondheid, mooie kleuren, en een goede kweek en groei. Het bevordert de groei van planten en ondersteunt het biologisch evenwicht. Ook is het risico van gevaarlijke ziektekiemen gereduceerd door de groei van antagonistische (tegengestelde) microflora.

Bee Shrimp Mineral GH+ heeft geen directe invloed op de pH. Voor het houden en kweken van caridina garnalen een wordt een pH van lager dan 7 aangeraden. Omdat Bee Shrimp Mineral GH+ geen invloed heeft op de pH, kunt u deze zelf makkelijk aanpassen door bijvoorbeeld turf te gebruiken, etc.

Instructies
Roer de minerale zouten buiten het aquariumwater.  Shrimp Mineral GH + lost binnen enkele seconden vrijwel volledig op, dan is het water klaar voor gebruik. Sluit de pot na gebruik.

Dosering
Geschikt voor osmose water, regenwater, gedemineraliseerd water, enz. Voeg 3 gram Bee Shrimp Mineral GH+ toe aan 20 liter water. De waterwaarden zijn dan: 6 ° dH en / of een geleidbaarheid van ongeveer 200  (microsiemens). Een volle maatlepel is ongeveer 3 gram.

Inhoud
Pot van 110, 230, 850 gram in de vorm van poeder mineralen.

Maatlepel bijgevoegd
Hersluitbare pot/emmer

Bee Shrimp mineral GH+

Bee Shrimp Mineral Salt GH+

€ 14,90

  • 0,3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen