Garnalen verzending

 

Tarieven:
Wij versturen onze garnalen binnen Nederland, België en Duitsland met levende aankomst garantie. De tarieven zijn terug te vinden op de homepage.

 

Verpakking:
De garnalen zullen in dubbele transportzakken met voldoende water en zuurstof verpakt worden.
Vervolgens worden deze in een Tempex box gedaan voor verzending, met een heatpack indien nodig.

 

Verzending:
Garnalen worden verzonden op maandag of op woensdag en donderdag zodat ze op dinsdag dan wel donderdag en vrijdag in ontvangst genomen kunnen worden. Graag bij uw bestelling (bij opmerkingen) aangeven welke dag voorkeur heeft. Bestellingen voor verzending op maandag moeten voor zondag 20.00 uur binnen zijn. Bestellingen voor verzending op woensdag moeten op woensdag voor 10.00 uur binnen zijn. Bestellingen voor verzending op donderdag moeten voor woensdag 20:00 uur binnen zijn. Er is gekozen voor voornoemde dagen omdat wij op deze dagen tijd hebben ingepland om de garnalen zorgvuldig uit te vangen en te ‘verpakken’. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een andere verzenddag neem dan contact met ons op via de e-mail info@shrimpparadise.com.

Garantie:
Wij bieden een levende aankomst garantie, mocht u gebruik moeten maken van deze garantie dan vragen wij u zich aan de volgende voorwaarden te houden:

·         Direct na ontvangst controleert u de zakken of alle garnalen nog in orde zijn.

·         De zak opent u nog niet.

·         Als u dode garnalen aantreft in de zak(ken), dan maakt u meerdere duidelijke foto's van de dode dieren, terwijl deze nog in de gesloten transport zak zitten.

·         Hierna willen wij nog een foto zien van de dode garna(a)l(en) als deze uit de zak is.

·         Op de dag van aflevering stuurt u ons een e-mail met daarin verslag over de dode garnalen, welk soort en hoeveel er overleden zijn.

·         In diezelfde e-mail voegt u de duidelijke foto's die u gemaakt heeft toe.

 

·         Bij goede naleving van bovenstaande instructies zullen wij de kosten van de overleden garnalen aan u vergoeden, wij gaan hierbij uit van de prijs op uw factuur.