natural algae

Natural-Algae 100% algae granule
Natural Algae is een voer dat volledig in de behoefte voorziet van uw garnalen. Dit voer bestaat volledig uit biologisch in Nederland gekweekte zoetwateralgen.  De algen zitten boordevol enzymen, vitaminen, en aminozuren. Shrimpparadi ... (meer lezen)
€ 14,95
Natural-Algae Bee pollen
Natural Algae bee pollen is een aanvullende voeding dat uw garnalen voorziet van extra vitaminen, eiwitten en aminozuren. De aanwezige vitaminen mineralen, eiwitten en aminozuren ondersteunen uw garnalen in de groei. Bee pollen zijn dan ook ... (meer lezen)
€ 12,95

Natural Algae is een voerlijn speciaal ontwikkeld voor garnalen. Alle voerproducten bestaan voor minimaal 50% uit biologische in Nederland gekweekte zoetwateralgen. Deze algen worden gekweekt in kweekvijvers en door middel van een speciaal proces geoogst. Deze algen bestaan uit 4 soorten namelijk:

  • chlorella
  • nanochloropsis
  • pediastrum
  • scenedesmus

Shrimpparadise streeft er naar om de natuurlijke omstandigheden voor haar garnalen zoveel mogelijk na te bootsen. Dit is ook de reden waarom we een eigen voerlijn ontwikkeld hebben. Onze producten zijn 100% biologisch en bevatten geen vulmiddelen / toevoegingen zoals vismeel, tarwe, soja, smaakstoffen en extracten.

De producten die we momenteel toegevoegd hebben aan de verschillende voerlijnen zijn toevoegingen die echt een meerwaarde hebben voor onze geliefde garnalen. De producten hebben we over een lange periode uitvoerig getest. We zijn van mening dat dit voer daadwerkelijk bijdraagt aan onze succesvolle kweekresultaten