vinfish storm products

De producten van VinFish uit de STORM groep zijn speciaal bedoeld voor het creeren van een natuurlijk en ecologisch uitgebalanceerde leefomgeving voor uw garnalen. De producten zijn ontwikkeld door VinFish en daar is jaren van productontwikkeling aan voorafgegaan. Met de producten uit de STORM groep is het mogelijk om de perfecte leefomgeving voor uw geliefde garnalen te creeren. De producten uit de STORM groep zijn op elkaar afgestemd zodat ze elkaar versterken.

Storm Nitrifying Bacteria (250 ml)
Storm Bacteria (250 ml)    Storm Nitrifying Bacteria bestaan uit OYK bacteriën (Bacillus sp. groep) en toegevoegde vitaminen. Deze bacteriën zorgen voor een optimaal nitrificatie-systeem in uw aquaria. Voor een optimale garnale ... (meer lezen)
€ 17,25
Storm Activator (250 ml)
Storm Activator (250 ml)    Storm Activator bevat natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het nitrificatieproces in uw aquaria. Storm Activator zorgt voor een optimale groei en ontwikkeling van de nitrificerende bacteriën. De o ... (meer lezen)
€ 17,25
Storm Ecological Bacteria Group (35 gram)
Storm Ecological Bacteria Group   Storm Ecological Bacteria bestaan uit OYK bacterien. Dit zijn voornamelijk bacteriën uit de Bacilus sp. groep. Deze bacteriën zorgen voor de omzetting van afbraakproducten naar minder schadelij ... (meer lezen)
vanaf € 19,65
KU germ and barley tea bags
KU  germ and barley tea bags   1 theeazkje met barley en 1 theezakje met KU germ bacteriën voor de opstart van een garnalenbak volgens de VIN methode. Voor een complete en duidelijke uitleg klik hier.    1 tea bag ... (meer lezen)
€ 13,95