salty shrimp

Bee Shrimp mineral GH+

Bee shrimp mineral GH+

 

Bee - Shrimp Mineral GH + is speciaal ontwikkeld voor het houden en kweken van bijen- (bijvoorbeeld Crystal red/ black en Taiwan bee, pinto’s,  nanashi e.d.), hommel- en tijgergarnalen. Het mineraliseert osmotisch water, regenwater, gedemineraliseerd water enz. Bee Shrimp Mineral GH+ verhoogd de totale hardheid (° dH) zonder de carbonaathardheid (KH) significant te beïnvloeden. Dit is vooral belangrijk voor garnalen afkomstig uit zuur water (lagere Ph) (verhouding KH/ ° dH: 0.06/1.0).

 

Daarnaast bevat het alle belangrijke mineralen en sporenelementen voor een intensieve kleuring, succesvolle kweek en gezonde groei. Verder bevordert het de groei van planten en de microbiële regeneratie van biologische filtersubstraten. De groei van antagonistische (nuttige) microflora wordt positief beïnvloed en schadelijke bacteriën worden verminderd.

 

Een pH van lager dan 7 is aan te raden voor het houden en kweken van garnalen. De Bee Shrimp Mineral GH+ beïnvloed de pH niet rechtstreeks, maar door de lage KH waarde kan de pH waarde gemakkelijk beïnvloed worden. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van catappa bladeren, of pH-verlagende bodem bij voorkeur Ebigold shrimpsoil.

 

Gebruik: 

Meng de Bee Shrimp Mineral GH+ met water buiten het aquarium. De Bee-Garnalen Mineral GH + lost binnen enkele seconden bijna volledig op. Het water kan nu aan het aquarium water worden toegevoegd. De onopgeloste mineraaldeeltjes moeten ook aan het aquarium water worden toegevoegd. 

Na gebruik de verpakking goed sluiten!

 

Dosering:

Gebruik SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+ voor het mineraliseren van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water tot een GH van 6 en een geleidbaarheid van 200 (+/- 50) microsiemens,. Dit komt overeen met circa 1 maatlepel (3 gram) op 20 liter water.

De verpakkingen zijn inclusief maatlepel 

 

De SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+ is in de volgende hoeveelheiden verkrijgbaar: 

110 g (voldoende voor ca. 600 l aquariumwater) 

230 g (voldoende voor ca. 1.530 liter aquariumwater)

850 g (voldoende voor 6.670 liter aquariumwater)

 

 

Bee Shrimp mineral GH+

€ 11,90

  • 0,1 kg
  • uitverkocht