biomax genchem beta-glucans

Biomax Beta-G (50 gram)

Biomax Beta-Glucans

  • Voorkomt vervellingsproblemen
  • Voorkomt bacteriële ziekten en schimmels

 

Bèta Glucan is een natuurproduct dat bestaat uit Echinacea-extract en verhoogt het immuunsysteem van uw garnalen. Het is neutraal van smaak.

 

Bèta Glucan versterkt het immuunsysteem en de afweer van het lichaam tegen ziekte op een natuurlijke manier, hierdoor worden ziektebronnen sneller onschadelijke gemaakt en afgevoerd.

 

Bèta Glucan wordt onttrokken uit gistcellen van Saccharomyces cerevisiae en activeert de meest belangrijke immuuncellen van het lichaam, de phagozythen.

 

Door het gebruik van glucanen zal de hoeveelheid macrofagen  (phagozyt) toenemen, macrofagen dienen als zogenoemde tweede barrière als bescherming tegen infecties. Phagozythen zitten voornamelijk in het einde van het spijsverteringskanaal en identificeren en vernietigen vreemde organismen zoals bacterien, virussen enz.

De phagozyten spelen een rol bij wondgenezing en verwondingen, hierdoor zullen garnalen sneller genezen en minder snel infecties hebben.

 

Biomax beta-Glucan is een van de middelen voor de preventie van bacteriële ziekten, schimmelinfecties en vervel problemen en zou daarom bij geen garnaalhouder/kweker in het assortiment mogen missen. Zeer geschikt bij ziektepreventie en voor bestrijden van ziektes.

 

Toevoeging:

Dextrose (glucose)

Dosering

1x per week 1/5 maatlepel per 100 liter, of 1 maatlepel per 50g voedsel toevoegen en dan dagelijks voeden.

 

Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worden via briefpost (max. 200 gram)

Biomax Beta-G (50 gram)

€ 10,90

  • 0,06 kg
  • beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen