biomax mineralen & medicatie

Biomax Polytase (50 gram)
   Genchem Polytase Verhoogt het overlevingspercentage van pasgeboren garnalen Vermindert het gehalte aan ammoniak en nitriet en verbetert de waterkwaliteit     Polytase verster ... (meer lezen)
€ 14,90
Biomax Aminovita-P (50 gram)
 Aminovita-P    Aminovita-P werd ontwikkeld in samenwerking met Japanse Crystal Red kwekers.  Het is verrijkt met 12 vitaminen en 17 verschillende aminozuren en enzymen. Het is een nieuw en verbeterd voedingsuplement. Het sp ... (meer lezen)
€ 9,90
Biomax Astaxanthine (50 gram)
Astaxanthine Belangrijke pigment verbetering Bevordert de eiproductie Voorkomt ziekten op garnaleneitjes en is een natuurlijke kleurstof die behoort tot de klasse van de carotenoïden ... (meer lezen)
€ 18,90 € 14,95
Biomax Beta-G (50 gram)
Biomax Beta-Glucans Voorkomt vervellingsproblemen Voorkomt bacteriële ziekten en schimmels   Bèta Glucan is een natuurproduct dat bestaat uit Echinacea-extract en verhoogt het immuunsysteem v ... (meer lezen)
€ 10,90
Biomax Eikoso Mulitvitamin (50 gram)
Multivitamine Eikoso   Ondersteunt het groeiproces Verbetert de natuurlijke vitaliteit van garnalen Verhoogt de weerstand tegen ziekten   Eikose is een multi-vitamin ... (meer lezen)
€ 8,90