teraa shrimp food

TERAA GARNALENVOER TOPKWALITEIT. ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR UW GARNALEN 

Teraa is opgericht in maart 2017 door een groep gelijkgestemde professionals, variërend van Masters in Industrial Microbiology, PHD in chemie, dierenartsarts, afgestudeerde ingenieurs tot managementprofessionals met een gemeenschappelijk doel: hoogwaardige aquariumproducten leveren!

Teraa ontwikkeld en produceert garnalenvoer, garnalenmineralen, visvoer, vismineralen, bacteriële oplossingen, plantenvoeding en aquariumaccessoires voor het tropisch aquarium.

 

TERAA VISVOER BEVAT GEEN VISMEEL MAAR EIWITTEN UIT INSECTEN!

Het eiwit in het Teraa voer bestaat uit insecten. De overige gebruikte ingrediënten zijn afgestemd op de natuurlijke voeding die vissen en garnalen in hun natuurlijke habitat eten.

 

 

Het enthousiaste team van Teraa is altijd opzoek naar unieke ingrediënten uit de best beschikbare bronnen! Daarnaast word er ook veel tijd besteed aan het testen van de producten. Zowel in het laboratorium als tijdens voeren in de praktijk. Op die manier leveren zij een voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en vissen! Pas als een product alle testfasen doorstaat, worden het op de markt gebracht.

 

Teraa werkt samen met gerenommeerde kwekers uit Europa, onder andere Uli Bauer (Duitsland), Dirk van Steenbrugge (België) en Janne Johansson hebben meegewerkt aan de ontwikkeling.