teraa shrimp food

Teraa Tots (Baby garnalen voer) 10 gram
Teraa Tots is een voer dat speciaal is ontwikkeld voor baby garnalen. Voor een gezonde groei en probleemloze verschaling. Teraa Tots is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden ... (meer lezen)
€ 3,95
Teraa Rang (kleurintensiteit verbetering) 10 gram
Teraa Rang bevordert de natuurlijke kleurintensiteit van uw garnalen. Ter Rang bevat natuurlijke kleur verbeteraars zoals astaxanthine, beta caroteen en lutein. Bevordert eveneens de vitaliteit van uw garnalen.    Briefpost: Di ... (meer lezen)
€ 3,95
Carna Shrimpfood (eiwitrijk garnalenvoer) 10 gram
Teraa Protein Food Carne is een eiwitrijk voer voor garnalen. Teraa Protein Food Carne voorkomt problemen bij de verschaling en helpt bij de ontwikkeling van de eitjes.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worden via ... (meer lezen)
€ 4,75
Teraa Hara Shrimpfood (10 gram)
Teraa Veg Food Hara is een plantaardig voer voor garnalen. Zinkende pellet die geschikt is als hoofdvoeding. Teraa Veg Food Hara is gemaakt van 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten.   Briefpost: Dit product kan goedkoop ... (meer lezen)
€ 3,60
Teraa Artemia Candy (20 gram)
Teraa Artemia Candy is een snack voor garnalen. De zinkende korrels zijn gemaakt van de schil van biologische sojaboon met voedingsrijke Artemia en Daphnia. 100% natuurlijk!   Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worde ... (meer lezen)
€ 3,95
Teraa Crusta bites (kreeftenvoer) 20 gram
Teraa Crusta Bites is een voer voor rivierkreeften. Crusta bites voorziet de kreeften van evenwichtige voeding om de groei te bevorderen en de kleuring en spijsvertering te verbeteren.   Briefpost: Dit product kan goedkoop verz ... (meer lezen)
€ 3,60

TERAA GARNALENVOER TOPKWALITEIT. ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR UW GARNALEN 

Teraa is opgericht in maart 2017 door een groep gelijkgestemde professionals, variërend van Masters in Industrial Microbiology, PHD in chemie, dierenartsarts, afgestudeerde ingenieurs tot managementprofessionals met een gemeenschappelijk doel: hoogwaardige aquariumproducten leveren!

Teraa ontwikkeld en produceert garnalenvoer, garnalenmineralen, visvoer, vismineralen, bacteriële oplossingen, plantenvoeding en aquariumaccessoires voor het tropisch aquarium.

 

TERAA VISVOER BEVAT GEEN VISMEEL MAAR EIWITTEN UIT INSECTEN!

Het eiwit in het Teraa voer bestaat uit insecten. De overige gebruikte ingrediënten zijn afgestemd op de natuurlijke voeding die vissen en garnalen in hun natuurlijke habitat eten.

 

Het enthousiaste team van Teraa is altijd opzoek naar unieke ingrediënten uit de best beschikbare bronnen! Daarnaast word er ook veel tijd besteed aan het testen van de producten. Zowel in het laboratorium als tijdens voeren in de praktijk. Op die manier leveren zij een voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en vissen! Pas als een product alle testfasen doorstaat, worden het op de markt gebracht.

 

Teraa werkt samen met gerenommeerde kwekers uit Europa, onder andere Uli Bauer (Duitsland), Dirk van Steenbrugge (België) en Janne Johansson hebben meegewerkt aan de ontwikkeling.