Shrimps forever

Shrimp lolly groente/alg
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje voer dat bestaat uit algen en verschillende groentes. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten o ... (meer lezen)
€ 6,95
Shrimp lolly mineralen
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje mineralen (voornamelijk klei). De minieralen worden in kleine hoeveelheden door de garnalen opgenomen. De minerale ... (meer lezen)
€ 7,50
Shrimp lolly Bee pollen
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje bijenpollen. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een satéprikker.   De gar ... (meer lezen)
€ 7,95
Shrimp lolly spinach
De garnalen lolly's van shrimps forever zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly's zijn voorzien van een laagje voer dat bestaat uit spinazie en verschillende groentes. De lolly's zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënte ... (meer lezen)
€ 7,50