garnalenparadijs garnalenvoer

Het garnalenvoer van Shrimpparadise bestaat volledig uit algen die gekweekt worden in speciale algenkweekvijvers en bioreactoren. De algen groeien in zoetwater en bestaan daardoor voor 100% uit zoetwateralgen. De algen bestaan uit een melange van diverse soorten. Shrimpparadise gebruikt zijn algenvoer als hoofdvoeder met veel succes. 'Feed your shrimps the natural way' is dan ook ons motto. 100% zoetwateralgenvoer is exclusief verkrijgbaar bij Shrimpparadise.

Garnalenvoer van eigen bodem (50 gram)

Dit voer is gemaakt van 100% zoetwateralgen. Met het algenvoer van garnalenparadijs geeft u uw garnalen exact het zelfde als wat ze in hun natuurlijke biotoop eten.

Er zitten geen toevoegingen in het voer van garnalenparadijs. Dus geen vismeel, soja, granen, spirulina, spinazie, gistvlokken, klei en noem maar op.

Dit voer gaat daardoor dus ook niet schimmelen als het langer in het water ligt. Het water wordt ook niet 'belast' in geval van overvoeren. Hier door is deze algenvoer prima te gebruiken als hoofdvoer en als vakantievoer.

Algen zijn plantachtige organismen die net als planten fotosynthese gebruiken om energie te produceren. Algen verschillen van planten doordat ze geen wortels, bladeren en typische plantstructuren hebben.

Algen bezitten vetzuren, omega-3 vetzuren en suikers die geschikt zijn voor menselijke en dierlijke consumptie. Algen zitten boordevol vitaminen en enzymen.

De aangeboden zoetwateralgen zijn geen spirulina. Spirulina is een zoutwateralg en valt onder de blauwwieren.

De aangeboden algen zijn gevriesdroogd en verkrijgbaar in sticks of grof granulaat of fijn granulaat (babygarnalen voeder).

 

Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worden via briefpost (max. 200 gram)

€ 99,00

€ 75,00

  • 1,01 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen