EBI pro garnalenvoer

De Ebi Pro garnalenvoerlijn is ontwikkeld door Matthias Jesenko van Garnelaxia.at. Matthias Jesenko is een bekende Oostenrijkse garnalenkweker met veel kennis op garnalengebied. De garnalenvoerlijn van Ebi Pro bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke producten zonder kunstmatige toevoegingen.

Ebi Pro Basic
Ebi Pro Basic   Perfect afgestemd, volwaardige garnalenvoerder zonder kunstmatige additieven. Versterkt het immuunsysteem en is rijk aan aminozuren, natuurlijke vitaminen en mineralen. Bevordert de gezondheid, groei, kleur e ... (meer lezen)
€ 7,90
Ebi Pro 5 in 1
Ebi Pro 5 in 1   Gevarieerde voeding bevordert de gezondheid, kleuren, vitaliteit en de kweek van garnalen. Veel garnalenhouders kennen het probleem, met een potje voer kunnen ze 2 jaar vooruit maar voor die tijd is het al o ... (meer lezen)
€ 9,90
EBI Pro Pudding
Ebi Pro Pudding Evenwichtig, volledig garnalenvoeder in pastavorm met 100% natuurlijke ingrediënten. Ebi Pro Pudding garandeert een biologisch gebalanceerde voeding van garnalen en bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, eiwitten ... (meer lezen)
€ 7,90
EBI Pro Mulberry
Ebi Pro Pudding Mulberry sticks bevatten naast flavonoïden een groot aantal gemakkelijk opneembare mineralen, vitamines en sporenelementen. Deze fyto-chemicaliën zijn antibacterieel, antiviraal en hebben zodoende een zeer positief eff ... (meer lezen)
€ 6,90
EBI Pro Snowflake
Ebi Pro Snowflakes Onweerstaanbaar aanvullend diervoeder met 100% biologische sojazemelen. Aziatische garnalenkwekers gebruiken het al jaren met veel succes. EBI Pro Snow Flakes bestaan uit sticks die snel uiteen vallen in kleine v ... (meer lezen)
€ 6,90
EBI Pro Mineral
EBI Pro Mineral Ebi Pro Mineral is rijk aan calcium en mineralen. Ondersteunt de celstructuur en helpt de garnalen bij het vervellen. Bevordert in bijzonder het witaandeel van garnalen. Het voer bestaat uit een harde kern die langzaam ... (meer lezen)
€ 7,90
EBI Pro Vital
Ebi Pro Vital Medicinale planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt: Ze versterken het immuunsysteem en voorkomen ziekten. De pure kracht van de natuur!   EBI Pro Vital bevat meer dan 60 verschillende alpen ... (meer lezen)
€ 7,90
EBI Pro Sulawesi
Ebi Pro Sulawesi Sulawesi garnalen zijn zeer gevoelig voor vervuiling en aanwezigheid van ziektekiemen in het water. Dit voer is speciaal ontwikkeld zodat het minder belastend is voor de waterkwaliteit. Het voer is een stofvoer dat zi ... (meer lezen)
€ 7,90
Ebi Pro Basic 250 gram
Ebi Pro Basic   Perfect afgestemd, volwaardige garnalenvoerder zonder kunstmatige additieven. Versterkt het immuunsysteem en is rijk aan aminozuren, natuurlijke vitaminen en mineralen. Bevordert de gezondheid, groei, kleur e ... (meer lezen)
€ 35,90
EBI Pro Protein
Ebi Pro Protein  Vrouwtjes garnalen met eitjes gebruiken veel energie doordat ze hun eitjes continu heen en weer schudden om ze goed te voorzien van zuurstof. Ebi pro protein is een krachtige voeding die energie levert voor groei en e ... (meer lezen)
€ 7,90