Biomax Biozyme (50 gram)

Biomax Biozyme: zeer populair onder garnalenkwekers!

Deze populariteit heeft natuurlijk een reden. Meerdere kwekers hebben ondervonden dat er veel meer babygarnalen opgroeien wanneer Biomax Biozyme wordt gevoerd. Een nog beter effect wordt berijkt door het voeren van Biomax Biozyme af te wisselen met Biomax Polytase.

Biomax Biozyme is een fijn poeder dat van vitaal belang is voor de garnalen. Het bevat aminozuren en enzymen. Biozyme verhoogt de absorptiesnelheid van de spijsvertering van bacteriën in de darmen. Hierdoor verkleint de kans op bacteriële infecties in de darmen en middendarmklier.

Biomax Biozyme bevat onder andere peptidase en a-amylase. Deze twee enzymen zijn belangrijk voor de spijsvertering van garnalen en helpt hun met de splitsing van zetmeel in eenvoudige suikers en de recycling van eiwitten.

De peptidase heeft ook nog een ondersteunend effect op de vorming van antigenen. Verder ondersteunt Biozyme het immuunsysteem en door de fijne poedervorm is het ook ideaal als kweekvoer. Biozyme verlaagt tevens NO3 (nitraat) en NH4 (ammonium).

Hoofdbestanddelen:

peptidase en a-amylase enzymen

Inhoud:

50gr inclusief maatlepel

Briefpost: Dit product kan goedkoop verzonden worden via briefpost (max. 200 gram)

Biomax Biozyme (50 gram)

€ 10,90

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen