biomax garnalenvoer

Biomax 2 (50 gram)
  Biomax junior maat 2   Biomax junior zijn fijne sticks met een grootte van 0,8 mm. Het is ideaal voer voor jonge garnalen die de strijd om voedsel met volwassen garnalen nog niet kunnen winnen. De ingrediënt-rijke en e ... (meer lezen)
€ 8,90
Biomax Aminovita-P (50 gram)
 Aminovita-P    Aminovita-P werd ontwikkeld in samenwerking met Japanse Crystal Red kwekers.  Het is verrijkt met 12 vitaminen en 17 verschillende aminozuren en enzymen. Het is een nieuw en verbeterd voedingsuplement. Het sp ... (meer lezen)
€ 9,90
Biomax White Pellet (50 gram)
Biomax White Pellet Vermindert pigmentverlies Voorkomt vervellingsproblemen Biomax white pellet is ontwikkeld in samenwerking met Japanse crystal red kwekers. Het voorziet de garnalen van calcium, e ... (meer lezen)
€ 9,90
Biomax Polytase (50 gram)
   Genchem Polytase Verhoogt het overlevingspercentage van pasgeboren garnalen Vermindert het gehalte aan ammoniak en nitriet en verbetert de waterkwaliteit     Polytase verster ... (meer lezen)
€ 14,90
Biomax Astaxanthine (50 gram)
Astaxanthine Belangrijke pigment verbetering Bevordert de eiproductie Voorkomt ziekten op garnaleneitjes en is een natuurlijke kleurstof die behoort tot de klasse van de carotenoïden ... (meer lezen)
€ 18,90 € 14,95
Biomax 1 (50 gram)
Biomax Baby maat 1 Biomax baby voeder is speciaal ontwikkeld om jonge pasgeboren garnalen gezond en levenslustig op te laten groeien. Het is een fijn voeder met een grootte van 250 tot 595 μ. Vooral in de eerste levensweken is het van ... (meer lezen)
€ 8,90
Biomax Biozyme (50 gram)
Biomax Biozyme: zeer populair onder garnalenkwekers! Deze populariteit heeft natuurlijk een reden. Meerdere kwekers hebben ondervonden dat er veel meer babygarnalen opgroeien wanneer Biomax Biozyme wordt gevoerd. Een nog beter effect ... (meer lezen)
€ 10,90
Biomax 3 (50 gram)
Biomax volwassen maat 3   Biomax maat 3 is ideaal voerdergranulaat voor volwassen garnalen en andere ongewervelden. Het granulaat heeft een grootte van 1,8 mm en is zeer geschikt voor de verdere ontwikkeling van volwassen diere ... (meer lezen)
€ 8,90