ada aqua soil

De soils van Aqua design Amano zijn allen pH-verlagend en geschikt voor garnalenkweek. Voornamelijk bedoeld voor garnalen die een lage pH en kh behoeven.  Uitstekend geschikt voor de setup van een 'caridina' bak. Beste te gebruiken in combinatie met bacterieculturen van VIN-products.

Aqua Soil Amazonia light 9 liter
Aqua Soil Amazonia light Aqua Soil Amazonia light bevat een fractie minder micro en macronutrienten en humuszuren dan Aqua Soil Amazonia. Deze bodem hoeft dan ook minder lang in te draaien (ca 4-6 weken) dan de Aqua Soil Amazonia (8 w ... (meer lezen)
€ 37,90 € 19,90
Aqua Soil Amazonia II
Aqua Soil Amazonia II Aqua Soil Amazonia II is de opvolger van Aqua Soil Amazonia. Het betreft nagenoeg dezelfde bodem met dezelfde werking. Amazonia II heeft een iets kleinere korrel en bevat iets minder stikstof. De indraaitijd is d ... (meer lezen)
€ 37,90
Aqua Soil Amazonia powder
Aqua Soil Amazonia powder Aqua Soil Amazonia is een van populairste bodems bij aquascapers en garnalenhouders. De Aqua Soil Amazonia bodems zijn voedselrijk en humeus.   Aqua Soil Amazonia Powder heeft een fijne structuur wa ... (meer lezen)
€ 16,90 vanaf € 12,90
Aqua Soil Amazonia light powder
Aqua Soil Amazonia light powder Aqua Soil Amazonia light bevat een fractie minder micro en macronutrienten en humuszuren dan Aqua Soil Amazonia. Deze bodem hoeft dan ook minder lang in te draaien (ca 4-6 weken) dan de Aqua Soil Amazon ... (meer lezen)
€ 54,90 € 34,90